ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣΑγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση ελληνικού εργοστασίου το οποίο παράγει και προμηθεύει ασπίδες προστασίας. Μπορείτε εφόσον επιθυμείτε για την κάλυψη των μελών σας να προμηθευτείτε τον απαραίτητο αριθμό ή να ενημερώσετε τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για τις ανάγκες σας ώστε να γίνει κεντρική παραγγελία.

Παρακαλούμε επίσης να μας γνωρίσετε τον αριθμό των μελών σας που ασκούν ιδιωτικά την ιατρική και δεν διαθέτουν μάσκες προστασίας, καθώς ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τις επόμενες ημέρες θα μπορεί να διαθέσει έναν μικρό αριθμό σε όσους δεν έχουν καταφέρει να προμηθευτούν.

Τέλος, καθώς η γειτονική μας Ιταλία δοκιμάζεται άσχημα από τον κορωνοϊό παρακαλούμε να διερευνήσετε εάν υπάρχουν ιατροί μέλη σας που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε αποστολή βοήθειας/συμπαράστασης στην Ιταλία, τη διοργάνωση της οποίας διερευνά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος από κοινού με το Υπουργείο Εξωτερικών.

ΥΓ. Σας επισυνάπτουμε εκ νέου τις οδηγίες για τη χρήση μάσκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

01.04.2020ΠΙΣ Δ.T. Οδηγίες για τη χρήση μάσκας (1).pdf