ΕΠΕΙΓΟΝ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝΑγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Μετά την ανακοίνωση των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης για επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες έχουμε γίνει ως Ιατρικός Σύλλογος αποδέκτες διαφόρων προσφορών-ενημερώσεων τις οποίες και σας προωθούμε.

Πρόκειται για προγράμματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Τα 10 αντικείμενα κατάρτισης σε θεματικούς τίτλους είναι τα εξής:

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες, σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης έκδοσης

5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

7. Διαχείριση έργων (Financial Spreadsheets/ Xρηματοοικονομική χρήση/ Πρακτικές DEVOPS) & Διαδικτυακή Συνεργασία

8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), με σύγχρονα εργαλεία και mobile εφαρμογές

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίδομα ύψους 600 ευρώ, το οποίο θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο. Το επιστημονικό επίδομα θα καταβληθεί σε δύο δόσεις: 400 ευρώ, ως προκαταβολή, με την ενεργοποίηση της επιταγής, η οποία θα καταβάλλεται από την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου και μετά, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα καταβάλλονται και τα υπόλοιπα 200 ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου και λήγει την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Καθώς η διαδικασία θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες θα πρέπει άμεσα να προχωρήσετε στη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης που τα ΚΕΚ μας επισυνάπτουν και να την αποστείλετε στο ΚΕΚ επιλογής σας.

Ως ΔΣ προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ΚΕΚ του Νομού Λακωνίας, προκειμένου να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία.

Σας ενημερώνουμε ότι τα ΚΕΚ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και δραστηριοποιούνται στο Νομό μας είναι

1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ, 2731081111

2. CONSUL ,Σπάρτη,2731089185

Αναφορικά με το CONSUL, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό στην επιλογή σας, σας ενημερώνουμε ότι έχει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια συνεργασθεί με τον Ιατρικό Σύλλογο για προγράμματα κατάρτισης και ως ΔΣ θεωρούμε ότι ανταποκρίθηκαν άριστα.

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να κοινοποιήσετε την επιλογή σας στον Ιατρικό Σύλλογο, ώστε να μπορούμε ως Σύλλογος να έχουμε ένα έλεγχο στη δράση και να παρέμβουμε αν χρειαστεί να εξυπηρετηθούν καλλίτερα τα μέλη μας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στην έγκαιρη πληρωμή.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του ΔΣ

Μ. Τσιρώνη